Sieraden van Maliën

Sieraden van malien

Kettingen en colliers

Juist voor de feestdagen zijn de sieraden van Maliën en meer de unieke aanvulling bij je feest kleding. Om je kerst outfit compleet te maken heb ik een selectie gemaakt uit het assortiment.

Om te beginnen een collier. Het is een echt hals sieraad van maliën, kleine ronde ringetjes, samengevoegd tot een sierlijk, charmant en unieke ketting. Hiermee steel je de show op elk feestje.

Als tweede  is mijn keuze gevallen op een model dat helemaal gemaakt is van scalemail. De kleine aluminium schubjes vallen schuin over elkaar en de ketting ligt mooi tegen de hals.

De derde is wat “speelser”. De ketting gemaakt van een combinatie van chainmail en scalemail. Het patroon heeft de leuke naam sweet pea.

Natuurlijk zijn ze leverbaar in verschillende lengtes.

Armbanden

De eerste chainmaille armband heeft een mooi strak, sportief ogend patroon en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De gebruikte weave is viper basket en de armband heeft een kapittelslotje.

De volgende is brede chainmail armband, gemaakt in een vrije variant op de abhainn weave. Sluiting: silver plated kapittelslot. Voor wie van forse, opvallende sieraden houdt. De armband is verkrijgbaar in de kleurcombinaties rood/wit/zilver, zwart/black silver of wit/zilver.

En als laatste een kleurrijke brede chain mail armband, geweven in een apart patroon, viper back, en bestaat eigenlijk uit 2 armbanden, die met een derde kleur aan elkaar worden gemaakt. De armband heeft een kapittelsluiting.

Uiteraard leverbaar in diverse lengtes.

Oorbellen

Bij de eerst set chain mail oorbellen zijn de ringetjes in een spiraalvorm geweven.

De volgende set zijn leuke scalemail oorbellen, gecombineerd met maliën ringen.

Als laatse een setje zilverkleurige chainmail oorbellen, bestaand uit een dubbele rozet. Een klein kleuraccent geeft net een beetje extra.

Alle set zijn leverbaar in diverse kleuren. De haakjes zijn bij alle sets van rvs.

Is dit niet wat je zoekt? Kijk dan in de webshop voor alle andere sieraden van maliën.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

2 + 5 =