De trend van dit moment

Leren heren armbanden zijn op dit moment een trend. Het is een eigentijds sieraad, dat zowel mooi, elegant maar ook stoer is. Steeds meer mannen zie je lopen met een armband of armbanden. Met zo’n armband kan een man zich onderscheiden. Omdat er zo veel modellen zijn kom je niet vaak dezelfde armband tegen. Zeker niet op de manier zoals ik ze maak.

Ik begin met “kale” leren heren armbanden

Vervolgens maak ik daar, eventueel naar wens, met maliën, ook wel chainmail genoemd, een versiering op. Dit maakt van elke armband een uniek exemplaar. Deze maliën kunnen van RVS of van aluminium zijn. Op verzoek kan dat ook in andere kleuren of patronen. Neem voor zo’n verzoek even contact met me op.

Dit is uiteraard een mooi cadeau idee voor de feestdagen of zijn verjaardag. Verras je man, vriend, buurman of jezelf met zo’n mooie stoere leren heren armband. Ze zijn in verschillende lengtes te bestellen in mijn webwinkel. Heb je speciale wensen wat betreft de kleur, soort versiering of wat dan ook, neem dan even contact met me op. In overleg is bijna alles mogelijk.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

11 + 8 =