Marjan

Chainmail sieraden, fantasykleding en accessoires van scalemail en leer.

Onder de naam Maliën en meer ben ik een paar jaar geleden begonnen met chainmaille sieraden. Van die kleine aluminium ringetjes bleek je de mooiste dingen te kunnen maken.

Al snel ging het van alleen voorwerpen van ‘maliën’ naar ‘meer’. Er kwam bij wat je het best kunt omschrijven als bodywear. Denk hierbij aan topjes en BH’s van scale mail, dit zijn maliën in de vorm van kleine aluminium blaadjes of scales, in combinatie met maliënringen of leer.

Omdat ik voor mijn familieleden kostuums met bijbehoren maak voor de verschillende fantasy fairs in het land, werd de collectie verder uitgebreid met wapenrustingonderdelen zoals schouderstukken, wapenhouders en armkappen. Van leer of scalemail, of een combinatie hiervan.

En dan zijn er ook nog de kostuumonderdelen en accessoires van textiel: gilets en topjes, tasjes, mutsen en baretten. En zolang de ideeën blijven komen, zal het hier zeker niet bij blijven.

Marjan Sebregts

Mijn Specialiteit

Wat anderen er van vinden.

Wat heb je inmiddels veel mooie accessoires en kleding te koop ! Ik ben nog steeds erg blij met je armband en draag hem graag.
Heidi

Wat een talent. Ik wist niet dat je zo creatief was. Ziet er allemaal geweldig uit.
Els

Je maakt echt prachtige dingen!
Miranda

De nieuwste artikelen

Je kunt ons ook regelmatig op beurzen en fairs vinden:

Sieraden

Chainmail of chainmaille sieraden Fantasy beurs event

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

5 + 1 =