Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Maliën en meer, gevestigd te Roosendaal.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Maliën en meer tot koop en levering van producten via het Internet.

Alle door Maliën en meer gehanteerde prijzen luiden in Euro’s en zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

De overeenkomst tot koop en levering van de goederen komt tot stand na orderbevestiging van een daartoe verstrekte opdracht van de klant. De klant zal per e-mail de orderbevestiging met betalingsgegevens ontvangen. Onze orderbevestiging wordt geacht de inhoud van de overeenkomst juist weer te geven (overduidelijke typ- en drukfouten daargelaten).

De klant is verantwoordelijk voor correcte opgave en werking van het email account waar de bevestiging naar verzonden wordt. De klant is ook verantwoordelijk voor correcte, volledige en actuele NAW-gegevens van zijn/haar account zodat Maliën en meer de bestelling op het juiste adres kan afleveren.

Aan deze overeenkomst is een bestelnummer verbonden, deze staat in email vermeld. Deze dient vermeld te worden bij de betaling. Als er geen bestelnummer is vermeld, kan dit leiden tot vertraging van de levering.

Betaling

Betaling van het aan ons verschuldigde kan geschieden op de volgende manier:

* vooraf overmaken via een bankoverschrijving. De gegevens hiervoor ontvangt de klant via de bevestiging van de bestelling die per email wordt verzonden.

Zodra de betaling is bijgeschreven (voor 12.00 uur ’s middags) worden de goederen binnen uiterlijk 3 werkdagen aan de klant verzonden, meestal eerder. Is de betaling niet binnen 14 dagen na het bestellen bijgeschreven op deze bankrekening dan ontvangt de klant een reminder. Als er dan ook geen betaling volgt, vervalt automatisch de bestelling.

Verzending

Over de producten worden geen verzendkosten berekend.

RetourenDe klant heeft 14 dagen bedenktijd vanaf het moment van ontvangst van de artikelen. De artikelen kunnen zonder opgaaf van reden binnen veertien werkdagen na de bedenktijd retour gezonden worden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

– De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn.

– De klant dient Maliën enmeer vooraf van de retourzending op de hoogte te brengen middels een email.

– De naam van de klant graag duidelijk vermelden op de retourzending, of op de envelop of met een briefje o.i.d.

– De klant is verantwoordelijk voor correcte retourzending: degelijk verpakt, bij voorkeur met bubbeltjesplastic, in een stevige envelop. Evt. kunnen de artikelen ook dik ingerold worden in keukenpapier. Het is belangrijk dat de materialen niet los door de envelop rollen of tegen elkaar aantikken.

– Als de gehele bestelling wordt geretourneerd, krijgt de klant ook de verzendkosten retour.

Mits er aan deze voorwaarden is voldaan, ontvangt de klant het geld terug op zijn of haar bank- of girorekening, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

Maliën en meer verbindt zich jegens de klant zaken te leveren die van deugdelijke materialen zijn vervaardigd en die nagenoeg gelijk zijn aan de afbeelding op de internetsite. De klant dient echter rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten aangezien de weergave per gebruikt apparaat kan verschillen.

Op onze offertes en overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

1 + 11 =